010Marketing flexwerken bij ZAPP

Flexwerken bij ZAPP Office

Ken je dat? Van die dagen, als ondernemer zonder eigen kantoor, dat je niet thuis wilt werken? Dat je thuis wilt ‘ontvluchten’ om welke reden dan ook? Redenen die bij mij zijn voorgekomen zijn werkzaamheden in huis, een verwarming die het niet doet, een slechte Wifi op zolder, m’n dochter die thuis (met mama aanwezig natuurlijk) aan het spelen is met vriendinnetjes, etc….Maar het kan ook (heel logisch) zijn dat je behoefte hebt aan contact met andere ondernemers of freelancers.

Op deze bewuste dag wilde ik vooral even een andere omgeving en dus ging ik flexwerken bij ZAPP office, wat toevallig behoorlijk dichtbij mijn huis zit. ZAPP office is een vrij luxe business center in Rotterdam waar je kantoorruimte huren kunt, vergaderruimtes en dus ook flexplekken.

Ik maakte van mijn ervaring bij ZAPP office een filmpje waarin je een indruk krijgt van deze fijne locatie.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *