Freelex BV kiest voor 010Marketing

Freelex BV, specialist in het aanleggen van infrastructuur en glasvezelkabels voor grote projecten, is gestart door 2 zeer ervaren heren (Alex en Fred) die voor zichzelf mooie kansen zagen en daardoor na een lange carrière bij een vaste werkgever Freelex BV zijn gestart.

Bij die start hadden zij natuurlijk ook een website nodig en daar is de samenwerking met 010Marketing tot stand gebracht. 010Marketing heeft een website voor Freelex ontwikkeld op het WordPress platform. Daarin is de huisstijl toegepast, komen alle diensten van Freelex goed naar voren en zijn er duidelijke ‘call to actions’ in de site verwerkt om het zo makkelijk mogelijk te maken voor bezoekers om contact op te nemen.

Website bezoekers
Tevens is Google Analytics ingericht met onder andere geautomatiseerde rapporten die naar Freelex gestuurd worden om hen op de hoogte houden van de website statistieken.

Freelex kiest voor 010Marketing

WordPress Training
Uiteraard is Freelex ook getraind door ons op het gebied van WordPress, zodat zij zelf wijzigingen makkelijk kunnen doorvoeren. Een tekst aanpassen of een nieuwe blog schrijven en publiceren incl. foto’s of video is daarmee een koud kunstje. Zij zijn daarmee ook minder afhankelijk van 010Marketing als webbureau.

Ook een website nodig?
Wil je ook een website voor je bedrijf? Of je oude website vernieuwen en over gaan op het veilige, snelle en gebruiksvriendelijke platform van WordPress? Neem dan contact met ons op. Tijdens een Rotterdams bakkie koffie kunnen we dan bespreken hoe 010Marketing jouw bedrijf kan helpen groeien.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *