Over 010Marketing

010Marketing is een creatief, maar ook strategisch online marketing bureau in Rotterdam, gericht op het bedrijfsleven (met name MKB) in Rotterdam. Veel bedrijven hebben nog geen website of hebben een website waar veel te weinig uitgehaald wordt. Met name op die bedrijven richt 010Marketing zich, al sinds 2009.

Wij kunnen voor uw bedrijf een compleet nieuwe website bouwen, maar ook beter vindbaar maken in Google, optimaliseren voor meer rendement, campagnes opzetten om meer bezoekers te krijgen, etc…etc…Tevens kunnen wij u leren om uw website beter te monitoren met behulp van een statistiekenprogramma, zodat u weet hoeveel bezoekers uw website heeft, waar ze vandaan komen, wat ze op uw site doen en waarom ze eventueel afhaken. Elke website leveren wij op met een CMS (content management systeem) zodat u na oplevering van de website alles zelf kunt bewerken. U bent daarom na de bouw van de website geen kosten meer kwijt aan het plaatsen of wijzigen van teksten, het toevoegen van foto’s of het aanmaken van een nieuwe webpagina. Dit in tegenstelling tot andere webbouwers, die graag verdienen aan elke kleine wijziging die u door hen laat doen.

Onze Online Marketing specialiteiten
Door meer dan 15 jaar ervaring hebben wij veel kennis op gedaan van verschillende facetten van online marketing in B2C én B2B, waaronder:

  • SEA
  • SEO
  • Affiliate Marketing
  • Conversie optimalisatie
  • Webdesign/UX
  • Marketing Automation
  • Leadgeneratie
  • Branding
  • Webanalytics

 

Alles meten met Google Analytics
Indien u al een website heeft, maar geen idee heeft wat er allemaal op uw website gebeurt, waar de bezoeker vandaan komt, hoe hij uw website heeft gevonden, hoeveel bezoekers u eigenijk heeft, etc….etc…..dan kunnen wij ervoor zorgen dat u dit voortaan wel weet. Meten = weten en met deze informatie kunt u veel makkelijker de omzet van uw bedrijf laten groeien. Wij werken met het product Google Analytics, ontwikkeld door Google .
Uiteraard leveren wij elke website die wij maken inclusief de implementatie van Google Analytics.

Kortom: 010Marketing kan antwoord geven op al uw vragen met betrekking tot online marketing.

Voor vragen of opmerkingen verwijzen wij u graag door naar de contactpagina. Tevens kunt u een kijkje nemen op het LinkedIn profiel van eigenaar Serge de Klerk.

 

010Marketing
BTW  nr: NL136100922B01
KVK nr: 24461533 0000