Tarieven

010Marketing is een transparante onderneming, waarbij je met jouw bedrijf qua kosten niet voor verrassingen komt te staan. Wij zouden hier graag een standaard lijst met tarieven willen publiceren, maar een website maken of een andere marketing opdracht is en blijft toch altijd een stuk maatwerk.

Consultancy/interim (online) marketing ondersteuning
Kom je zelf niet aan jouw marketing toe? Heb je geen geen tijd of er te weinig verstand van? Maar wil je ook nog geen (extra) marketeer in vaste dienst nemen? Dan kan het interessant zijn om een marketingexpert in te huren om jou te helpen bij (online) marketing activiteiten. 010Marketing kan jouw bedrijf ondersteunen op vele vlakken; van strategisch advies tot uitvoerende taken zoals e-mail marketing of zoekmachine optimalisatie (SEO). Je kunt ons inhuren vanaf een bedrag van 125 euro per uur.

Ben je toe aan een nieuwe website voor jouw onderneming in Rotterdam?
Wij kunnen al voor een bedrag vanaf slechts 999 euro een (standaard) WordPress website maken, inclusief CMS zodat je zelf pagina’s, teksten, video’s en foto’s kunt bewerken of plaatsen. Uitgebreidere of meer geavanceerde websites kunnen wij uiteraard ook maken, in onderling overleg. Trainingen in WordPress kunnen wij ook verzorgen, zodat je minder afhankelijk bent van een webbouwer en makkelijk zelf pagina’s kunt bewerken en kunt aanmaken.

Online marketing kanalen benutten en verbeteren
Naast het maken van websites, bieden wij ook verdere e-commerce ondersteuning en advies op het gebied van SEA, SEO, Google Analytics, conversie optimalisatie en overige online kanalen. Kortom, voor een complete website en online marketing opdracht ben je bij 010Marketing aan het juiste adres.

Mocht je meer vragen hebben, stuur ons dan even een bericht.