Webshops

Naast onze (online) marketing en e-commerce diensten zoals B2B (SaaS) en B2C Marketing, SEO, SEA en websites bouwen op het WordPress platform, kunnen wij voor jou ook een complete webshop opzetten. In de afgelopen jaren hebben wij ervaring opgedaan met WooCommerce (op de WordPress omgeving) en JouwWeb. Maar ook als je voor een andere leverancier hebt gekozen, zoals Mijnwebwinkel of Shopify kunnen wij jou helpen. Dat kan zowel voor B2C als B2B webshops.

Voorbeelden van webshops die wij gebouwd hebben
Een shop die wij recent hebben gemaakt op het platform van JouwWeb is www.notouchproducts.nl

Op het WooCommerce platform, dat ideaal te koppelen is aan bestaande WordPress-sites, hebben wij o.a. meegeholpen aan de webshop van Esoterra en de volledige configuratie van de website en webshop www.victorverhaalia.com uitgevoerd.

SEO-optimized: hoger in Google!
Voor alle websites en webshops die wij opleveren voor klanten geldt dat deze volledig geoptimaliseerd zijn voor SEO. SEO staat voor Search Engine Optimization. In normaal Nederlands: wij zorgen dat je website of webshop zo goed mogelijk gevonden wordt door Google en geven jou advies hoe je zelf kunt zorgen dat je hoger in Google komt. Denk daarbij aan hoe je pagina’s aanmaakt en configureert en hoe je de beste blogs schrijft om op basis van de belangrijkste zoekwoorden gevonden te worden.

Wij werken o.a. met: